1394/05/9  14:26   

از ویژگی‌های یک آشپز خوب بعد از بلد بودن فوت و فن‌های آشپزی و خوشمزه بودن غذاهایش این است که بداند هر کدام از مواد غذایی‌ چه خواصی دارد. پختن هر غذایی به صرف خوشمزه بودن برای هر کسی مناسب نیست. در عوض آماده کردن غذاهایی سازگار با ذائقه و نیاز بدن هر کس می‌تواند حتا در حال روحی او هم اثرگذار باشد.

البته روزهای تعطیل هم هستند که به نظر من، آشپزخانه باید بیشتر فعال باشد تا بشود یک جشن کوچک خانوادگی با خوراکی‌های خانگی گرفت طوری که بعد از حاضر کردن غذا بتوانی دستت را زیر چانه‌ات بگذاری و از دیدن غذا خوردن کسانی که دوستشان داری کیف کنی.

پی‌نوشت: من از میان تمام اتاق‌های خانه، آشپزخانه را بیشتر دوست دارم

   


نظرات()  
ماهی
1394/05/9 20:36
من آشپزی دوست ندارم ولی عاشق غذا خوردنم. تقریبا همه وعده های غذایی رو جوری میخورم که انگار یه جشن کوچیکه :))
پاسخ محدثه انسی‌نژاد : پس باید برات آشپزی کنم. البته اگر اجازه بدی یه ذره نگات کنم وقت غذا خوردن که خب چه بهتر :)) بعضیا خوششون نمیاد از این نگاه کردن.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

گذر اقاقیا

نام من رفته‌ست روزی بر لب جانان به سهو/ اهل دل را بوی جان می‌آید از نامم هنوز